28 jan
2019

Hirdetések 2019. január 27. Évközi 3. vasárnap

A férficsoport következő találkozása hétfőn este 8 órakor lesz. Várunk szeretettel mindenkit!

A héten elsőpéntek a reggel 7 órai szentmise előtt gyóntatás lesz. A nap folyamán meglátogatom plébániánk betegeit.

A rózsafüzér társulat következő, imádsággal egybekötött titokcseréje szombaton este fél 6-kor lesz.

Szombaton lesz Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. Az ünnepélyes gyertyaszentelést az esti 6 órai szentmisében tartjuk. A szentmisét bemutatja: Száraz László atya, a Központi Szeminárium lelki igazgatója. Ha hoznak gyertyát, azt is megszenteljük, de a szentmise után a sekrestyében is vásárolható szentelt gyertya.

A karácsonyfák bontása február 2-án szombaton reggel 8 órától lesz. A templom takarítása aznap fél 10-kor kezdődik.

Jövő vasárnap lesz Szent Balázs ünnepe. A vasárnapi szentmisék végén balázs-áldásban lehet részesülni. (A szombati szentmise végén még nem lesz!)

Templomunk éves szentségimádási napja, február 20-án szerdán lesz. Szentségőrzésre már most lehet jelentkezni a sekrestyében.

Ha valaki még házszentelést szeretne, jelezze ezt a sekrestyében!

Itt azt iskolai felvételi időszak. Ajánlást honlapunkon keresztül lehet kérni. Ne hagyjuk az utolsó pillanatra!

Itt az adóbevallások ideje. Ne felejtsünk el nyilatkozni adónk 1+1 %-áról! Ha a munkáltatónk vagy az adóhivatal készíti bevallásunkat, akkor is adjuk le nyilatkozatunkat, valamint akkor is, ha a családi és más kedvezmények miatt személyi jövedelemadónk 0 forintra jön ki. Ajánljuk adónk első 1 %-át a Katolikus Egyháznak, technikai száma 0011, a második 1 %-ot pedig plébániánk alapítványának, az adószáma megtalálható honlapunkon az adományok fülnél. Ezekből az összegekből plébániánk műemlék épületeit, tárgyait újítjuk meg. A tavalyi évben ez tette lehetővé a Péter-Pál kápolna belső festését, a templomtorony felújítását, valamint két régi szobor felújítását. Azt idei évben az 1 %-okból a villámhárítók megújítását, egy 18. századi feszület restaurálását, valamint a Péter-Pál kápolna szúette padjainak javítását tervezzük. Köszönjük.

Szentmisét íratni a plébánia irodájában, valamint vasárnapokon a sekrestyében lehet.

Megjelent a Lipót lapok, elvihető a hátsó térdeplőről.