16 ápr
2018

Hirdetések 2018. április 15.

Öröm útját járunk jövő vasárnap a fél 10-es szentmise után. Bízom benne, hogy minél többen részt tudunk venni.

Plébániánk családi napja május 12-én, szombaton lesz. Színes programokkal várjuk a Kedves Testvéreket! A szervezők közé is várunk még embereket, hogy minél zökkenő mentesebben sikerüljön lebonyolítani ezt a szép eseményt.

Örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy megújult plébániánk honlapja. Az új honlap a jövő héttől kezdve lesz elérhető.

Az induló házascsoportba még várjuk a jelentkezőket!

Szeretnénk megerősíteni az Oltáregyletet. Ha valaki szívesen részt venne templomunk takarításában, a liturgikus textíliák karbantartásában, újak készítésében, jelezze ezt a sekrestyében!

Tavaszi plébániai zarándoklatunk Kalocsára indul április 28-án. A költsége 5 000 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet az útköltség befizetésével.

A plébániai hittantáborba Balatonszemesre is lehet még jelentkezni a sekrestyében.

Itt az adóbevallások határideje. Ne feledkezzünk el nyilatkozni az adó egy százalékokról akkor sem, ha bevallásunkat az adóhivatal készíti el, vagy a családi adókedvezmény miatt 0 forintra jön ki a fizetendő adó. Ajánljuk az első egy százalékot a Katolikus Egyház javára (technikai száma 0011). Ebből tartjuk fenn az egyházmegyei központokat, és ebből zajlanak egyházunk legfontosabb beruházásai. Ha tehetjük, a második egy százalékot ajánljuk plébániánk alapítványának (adószáma megtalálható a Lipót lapokban és honlapunkon). A felajánlott összeggel műemlék épületeink karbantartásához járulunk hozzá, így a plébániai költségvetésben több jut a közösségépítésre.

A sekrestyében lehet szentmisét íratni, valamint egyházi hozzájárulást befizetni, és kaphatók plébániánk kiadványai is.