5 nov
2023

heti templomi hirdetés

1. Felnőtt katekézis indult a templomunkban, minden hétfőn és csütörtökön este 7 -kor. Szeretettel hívok 14 éves kortól minden korosztályt: így a gimnazista és egyetemista fiatalokat, a felnőtteket, a családosokat, az egyedülállókat  és a nyugdíjas korban lévőket is. A hitet az Egyháztól kapjuk, és akinek van hite, annak lesz élete is! Jöjjetek bátran hallgatni az Egyház jó hírét !

2. Jövő vasárnap lesz templomunk búcsúnapja, Szent Lipót ünnepe. Az ünnepélyes szentmise fél 12 órakor lesz. Az ünnep meghívott szónoka Dr. Gájer László atya lesz, aki a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karának tanszékvezető egyetemi tanára.

Az ünnepi szentmise után szeretettel hívom a kedves testvéreket egy szeretet-vendégségre és együttlétre a plébániai cserkész otthonba. Kérem, hogy aki szívesen hozzájárul az ünnepléshez édes vagy sós süteménnyel, az majd hozza el azt az ebéd helyszínére. Számítunk erre a segítségre, ezért előre is szeretném megköszönni  azoknak a fáradozását, akik ebben segítenek majd minket. Szeretettel várunk mindenkit!