15 febr
2018

KISGYERMEKES SZÜLŐK KÉSZÜLJETEK!

Az építtető-beruházó az EKIF, a közbeszerzés keretében meghirdetésre kerülő építés tárgya: „Katolikus és német nemzetiségű óvoda építése Budafokon.”

Zoli atya megbízásából február 9-én részt vettem az EKIF (Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Katolikus Iskolai Főhatósága) irodájában tartott, az óvoda építésével, közbeszerzési eljárásával kapcsolatos egyeztetésen.

Örömmel írom le, hogy több éves tervezgetésünk, pályázatnyerési reményeink, és visszatérő kerti munkálkodásaink után, az óvoda, tervezési költségvetésen alapuló építési költségének fedezete, Bíboros úr rendelkezését követően az EKIF számláján rendelkezésre áll. Folyamatban van az építési engedély meghosszabbítása, a közbeszerzési eljárás kiírásának, dokumentumainak összeállítása folyik.

Ha a közbeszerzési eljárás során semmi rendkívüli esemény nem történik, az építést, a nyertes vállalkozó ez év május-június hónapban megindíthatja. Ebben az esetben jó esélyünk van ara, hogy az épületegység a tél előtt tető alá kerül, a belső gépészeti-, és szakipari munkák a tél folyamán végezhetők, ami pedig azt eredményezheti, hogy az előírtak szerint áprilisig lefolytathatjuk a beiskoláztatást és a 2019-2020-as tanévet 2019 szeptemberében indíthatjuk!

ISTENNEK LEGYEN HÁLA!

M.E.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük