4 máj
2019

Hirdetések 2019. május 5. Húsvét 3. vasárnapja

A májusi litánia templomunkban azokon a napokon, amikor van esti szentmise, a szentmise előtt óra 40-kor kezdődik. A többi napon mindig a reggeli szentmise végén van.

Plébániánk családi napja május 11-én szombaton lesz. Az idősebbek figyelmébe ajánlom az Eukarisztikus Világkongresszusról való tájékoztatást, és a levetítendő filmet. A fiatalabbakéba a plébániai giga partizán partit, valamint a laser-taget. Minden korosztályt hívunk Hegedűs Endre hangversenyére, valamint a Törley mauzóleumnál tartandó szentmisénkre. A részleteket, valamint a többi programot megtalálhatják honlapunkon és plakátjainkon.

Az öröm útját járjuk a Kálvárián jövő vasárnap a fél 10-es szentmise után.

Ne felejtsünk el nyilatkozni adónk 1+1 %-áról! Ha az adóhivatal készíti bevallásunkat, akkor is adjuk le nyilatkozatunkat, valamint akkor is, ha a családi és más kedvezmények miatt személyi jövedelemadónk 0 forintra jön ki. Ajánljuk adónk első 1 %-át a Katolikus Egyháznak, technikai száma 0011, a második 1 %-ot pedig plébániánk alapítványának, az adószáma megtalálható honlapunkon az adományok fülnél.

Megjelent a Lipót lapok, elvihető a hátsó térdeplőről.