17 febr
2019

Hirdetések 2019. február 17. Évközi 6. vasárnap

Jövő vasárnapi perselyadományainkat a katolikus iskolák javára ajánljuk fel.

A Képviselőtestület következő találkozása hétfőn este 8-kor lesz a plébánia hittantermében.

Templomunk éves szentségimádási napja, február 20-án szerdán lesz. Szentségőrzésre lehet jelentkezni a sekrestyében. Bíztatok mindenkit a részvételre. Szentségkitétel reggel 8 órakor, szentóra pedig délután 5-től lesz.

A Nyugdíjasklub következő találkozása február 21-én csütörtökön délután 2 órakor lesz a plébánia hittantermében. dr. Szamos Jenő fog előadni az élet eredetéről, az evolúciós elméletről másként.

Itt azt iskolai felvételi időszak. Ajánlást honlapunkon keresztül lehet kérni. Ne hagyjuk az utolsó pillanatra!

Ne felejtsünk el nyilatkozni adónk 1+1 %-áról! Ha a munkáltatónk vagy az adóhivatal készíti bevallásunkat, akkor is adjuk le nyilatkozatunkat, valamint akkor is, ha a családi és más kedvezmények miatt személyi jövedelemadónk 0 forintra jön ki. Ajánljuk adónk első 1 %-át a Katolikus Egyháznak, technikai száma 0011, a második 1 %-ot pedig plébániánk alapítványának, az adószáma megtalálható honlapunkon az adományok fülnél. Köszönjük.

Továbbra is kérjük, hogy őrizzük meg a szentély „szent” jellegét, ezért a sekrestyébe ne a szentélyen keresztül járjunk be, hanem kívülről. A gyerekek misenaplóikba a szentmisék után a szentély előtt álló ministránstól kapnak pecsétet.

Plébániánk hittantábora július 1. és 6. között lesz Balatonszemesen. A tábor költsége 20 000 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet 5 000 Ft előleg befizetésével.