28 ápr
2019

Hirdetések 2019. április 28. Az Isteni Irgalmasság vasárnapja

A plébániai filmklub első alkalma április 29-én hétfőn este 6 órától lesz a cserkészotthonban. Az Isten rabjai című filmet nézzük, utána beszélgetés lesz. Többek között ekkor nyílik lehetőség arra is, hogy megbeszéljük, hogy milyen sűrűséggel és milyen filmeket vetítve találkozzunk. Éppen ezért buzdítok minden filmkedvelőt a részvételre.

A férficsoport következő találkozása hétfőn este 8 órakor lesz a plébánia hittantermében.

Tavaszi zarándoklatunk idén április 30-án és május elsején lesz. Az útvonalunk: Somogyvár, Homokkomárom, Kerkaszentkirály, Lendva. Minden nap lesz szentmisénk. Az út ára tartalmazza az útiköltséget, borkóstolós vacsorát és reggelit. A kétnapos zarándoklat költsége 20 000 Ft, és a belépődíjakra mindenki hozzon magával 12 eurót. Még van néhány hely. Jelentkezni még ma a sekrestyében lehet 5000 Ft előleg befizetésével.

A héten elsőpéntek lesz. A reggeli szentmise előtt gyóntatás, a délelőtt folyamán pedig meglátogatom plébániánk időseit betegeit.

A májusi litánia templomunkban azokon a napokon, amikor van esti szentmise, a szentmise előtt óra 40-kor kezdődik. A többi napon mindig a reggeli szentmise végén van.

Plébániánk családi napja május 11-én szombaton lesz. Színvonalas programokkal várjuk az érdeklődő családokat. A részletekért, kérem, figyeljék plakátjainkat és honlapunkat!

Plébániánk hittantábora július 1. és 6. között lesz Balatonszemesen. A tábor költsége 20 000 Ft. Még lehet jelentkezni a sekrestyében 5 000 Ft előleg befizetésével. Van még néhány hely.

Ne felejtsünk el nyilatkozni adónk 1+1 %-áról! Ha az adóhivatal készíti bevallásunkat, akkor is adjuk le nyilatkozatunkat, valamint akkor is, ha a családi és más kedvezmények miatt személyi jövedelemadónk 0 forintra jön ki. Ajánljuk adónk első 1 %-át a Katolikus Egyháznak, technikai száma 0011, a második 1 %-ot pedig plébániánk alapítványának, az adószáma megtalálható honlapunkon az adományok fülnél.