20 ápr
2019

Hirdetések 2019. április 21.

Húsvéthétfőn: csak reggel 8 órakor lesz szentmise.

Társasjátékdélután-sorozatunk második alkalma április 27-én, szombaton délután 3 órától lesz a cserkészotthonban, amelyre szeretettel várjuk közösségünk minden játszani szerető tagját. A korhatár 9-től 99 éves korig.

Búzaszentelés lesz templomunkban jövő vasárnap, április 28-án a 8 órai szentmise keretében.

Szent György napi szőlőáldás lesz jövő vasárnap, április 28-án a fél 10-es szentmise után a tangazdaságban, ahová körmenetben vonulunk fel.

A plébániai filmklub első alkalma április 29-én este 6 órától lesz a cserkészotthonban. Az Isten rabjai című filmet nézzük, utána beszélgetés lesz. Többek között ekkor nyílik lehetőség arra is, hogy megbeszéljük, hogy milyen sűrűséggel és milyen filmeket vetítve találkozzunk. Éppen ezért buzdítok minden filmkedvelőt a részvételre.

Tavaszi zarándoklatunk idén április 30-án és május elsején lesz. Az útvonalunk: Somogyvár, Homokkomárom, Kerkaszentkirály, Lendva. Minden nap lesz szentmisénk. Az út ára tartalmazza az útiköltséget, borkóstolós vacsorát és reggelit. A kétnapos zarándoklat költsége 20 000 Ft, és a belépődíjakra mindenki hozzon magával 12 eurót. Jelentkezni a sekrestyében lehet 5000 Ft előleg befizetésével.

Plébániánk hittantábora július 1. és 6. között lesz Balatonszemesen. A tábor költsége 20 000 Ft. Még lehet jelentkezni a sekrestyében 5 000 Ft előleg befizetésével. Van még néhány hely.

Ne felejtsünk el nyilatkozni adónk 1+1 %-áról! Ha az adóhivatal készíti bevallásunkat, akkor is adjuk le nyilatkozatunkat, valamint akkor is, ha a családi és más kedvezmények miatt személyi jövedelemadónk 0 forintra jön ki. Ajánljuk adónk első 1 %-át a Katolikus Egyháznak, technikai száma 0011, a második 1 %-ot pedig plébániánk alapítványának, az adószáma megtalálható honlapunkon az adományok fülnél.