18 szept
2018

Hirdetések 2018. szeptember 16. Évközi 24. vasárnap

Plébániánkon bérmálás lesz a most induló tanévben. Jelentkezni lehet a honlapon található jelentkezési lap kitöltésével.

Ugyancsak lehet jelentkezni a plébániai keresztelési és elsőáldozási felkészítő csoportba felnőtteknek. Kérjük, hogy ha rokonsági, ismeretségi körükben van olyan, akit ez érint, jelezzék neki ezt a lehetőséget!

A hittanok már elkezdődtek. A plébánián a szentségi felkészítők szeptember 25-től indulnak. A kezdési időpontok megtalálhatók honlapunkon. A felsős csoport időpontja változott: kedden délután 4 órától lesz. A plébániai ovishittan szeptember 19-én, szerdán délután fél 5-től indul.

A Sursum Corda sorozat keretében hangverseny lesz templomunkban szeptember 22-én szombaton este 7 órai kezdettel. A Concerto Kamarazenekar az Ars Nova Sacra Énekegyüttessel Eszterházy, Vivaldi és Bach műveket ad elő.

Előre jelezzük, hogy a stációfutás szeptember 29-én lesz. A részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, tájékozódjanak honlapunkról és plakátjainkról!

Ugyancsak szeptember 29-én, délután 3 órától „Szeretetnyelvek” címmel házasságerősítő előadást szervezünk. Kéry Kitty és Oberfrank Pál színművészek fellépésével a Szent István téri új játszótér mögött.

Szeptember folyamán sor kerül a templombelső lábazati festésének megújítására. Kérjük, hogy a falak mellett a következő hetekben óvatosan közlekedjenek, mert a frissen festve felirat csak a bejáratnál lesz kitéve!

Hétről hétre otthonunkba fogadhatjuk a Szűzanyát. Az imaláncra lehet jelentkezni a sekrestyében. Az is jelentkezhet, aki korábban már bekapcsolódott.

Megjelent a Lipót lapok, elvihető a hátsó térdeplőről.