7 okt
2018

Hirdetések 2018. október 7. Évközi 27. vasárnap

Plébániai csoportjainkba még várunk új tagokat.

A férficsoport első alkalma a korábbiakban hirdetettekhez képest változott: október 8-án találkozunk idén először.

Jövő vasárnap a fél 10-es szentmisében templomunk egykori ministránsai fognak ministrálni, a szentmisét élő és elhunyt ministránsokért ajánljuk fel..

Az októberi rózsafüzért templomunkban, ha van esti szentmise, azelőtt fél órával imádkozzuk, amikor nincsen, akkor pedig közvetlenül a reggeli szentmise után.

Újra lehet termelői almát rendelni templomunkban. A részletek megtalálhatók honlapunkon és a sekrestyében.

A TÉR-KÖZ pályázathoz kapcsolódóan közösségünk szabadulószobát szervez Szent István és kora tematikájában a Szent István téren. 4-6 fős csapatok jelentkezhetnek a cserkészek honlapján: 903.cserkesz.hu

Köszönjük a Testvérek nagylelkűségét, amellyel részt vesznek önkéntesként templomunk fenntartásában. Továbbra is segítséget keresünk templomunk szebbé tételéhez – a díszítéshez és a takarításban való részvételhez. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

Köszönjük annak a 135 embernek, aki adója 1%-ának felajánlásával plébániánk alapítványát támogatta. A felajánlott csaknem 600 ezer forint lehetővé teszi műemlék épületeink további karbantartását, felújítását.

Háromnapos kőszegi és környéki zarándokútra indulunk október 21 és 23. között. Az út költsége 22 000 Ft. A szállásunk a verbitáknál lesz. Az úton érintjük Fertőszentmiklóst, Röjtökmuzsajt, Sopronhorpácsot, Gencsapátit, Szombathelyet, Jákot, Csempeszkopácsot és Sárvárt. Jelentkezni Garbóci Lacinál lehet.