7 júl
2024

HETI TEMPLOMI HIRDETÉS

1. A jövő héten szabadságolás miatt a hétköznapi szentmisék helyén igeliturgiák lesznek, szentáldozás lehetőségével.

2. Véget ért a III. Péter-Pál Zenei Napok koncertsorozat, amelyet idén mintegy 700 ember látogatott. Az előadók összlétszáma közel 210 fő volt. Hálásan köszönöm Filep Xavér kántor úrnak az esemény megszervezését és koordinálását! Isten fizesse meg munkáját!
Köszönetet mondunk továbbá mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy létrejöjjön ez az esemény. Köszönjük Budafok-Tétény Önkormányzatának a pályázatunk támogatását, valamint a felajánlott süteményeket.

3. Templomunkban felújítási munkálatok kezdődtek. A templom hátsó falának szigetelési munkái indultak meg, amely némi kellemetlenséggel fog járni. A szálló por kizárása érdekében le kell takarnunk a szentélyben lévő tárgyakat és a sekrestyéből is ki kell vinnünk a bútorokat. Ezeket ideiglenesen a templomban fogjuk elhelyezni, mert máshová nem lehetséges a szállításuk. A munkálatokkal járó felfordulás azonban nem akadályozza a templom működését, ezért továbbra is szeretettel várjuk a kedves testvéreket! Az okozott kényelmetlenségekért pedig elnézést kérünk!