25 febr
2023

heti hirdetés

1. Jegyesoktatás indul azoknak a jegyespároknak, akik az idén kívánnak házasságot kötni. A szentségi házasságkötéshez kötelező, nem szabadon választható az ezen való részvétel .Az oktatás 10 héten át heti egy alkalommal lesz, péntek esténként 7-kor a plébánia cserkész termében (1221 Bp., Plébánia u 2.). Az elvégzett jegyesoktatásról igazolást adunk. A kezdő alkalom március 10-én, péntek este 7-kor. Szeretettel várjuk a jegyespárokat!

2. Első szombati egész napos szentségimádás lesz febr. 4-én, jövő szombaton, reggel 8-tól este fél 6-ig. Szeretettel várunk mindenkit!

3. Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-ról. Kérjük a kedves híveket, hogy az egyházaknak juttatható 1%-ról a Magyar Katolikus Egyház javára rendelkezzenek.
Megköszönjük, ha a második 1%-ot plébániánk alapítványának, a Budafok Belváros Egyházközségi Alapítványnak ajánlják fel. Az alapítvány adószáma: 18058527-1-43.

4. Karsay Ferenc polgármester úr 23. alkalommal szervezi meg idén is a Csíksomlyói Pünkösdi Búcsúra való eljutást. Az érdeklődők az úttal kapcsolatos információs szórólapot vihetnek el a hátsó térdeplőkről.