5 dec
2022

heti hirdetés

1. Advent idejében hétköznap reggel fél 7-kor vannak a rorate szentmisék. A most következő kedden és szerdán reggel távollétemben egy vendég atya fog misézni. 

2. December 8-a  Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe lesz. Ezért csütörtökön este 6 órakor lesz ünnepi szentmise. Ezen a napon nem lesz hajnali rorate szentmise. 

3. Jövő hétvégén, a Karácsonyra történő lelki előkészület jegyében, Juhos Ferenc verbita atya tart elmélkedéseket a szombat esti és a vasárnapi fél 12-es szentmisében. Szeretettel várunk mindenkit!

4. Jövő vasárnap (december 11-én) a Prohászka Ottokár Cserkész Csapat Mikulás napi programot szervez. A rendezvényre várják a plébániai közösség kisgyermekes családjait. A napot a vasárnap reggel 8 órás misével indítják, majd a gyerekekkel elmennek egy kisebb túrára a Kamaraerdőbe. 12:30-tól várják kézműves programra a családok többi tagját is a Cserkészotthonba, a Plébánia utca 2. szám alá. A program költsége 750.- Ft gyermekenként.

5. Adventi tartós élelmiszer gyűjtés indítunk a szegény emberek számára december 18-ig. A felajánlott élelmiszereket le lehet adni a plébánia irodájában, vagy a templomban a Szűz Mária oltárnál kérjük elhelyezni. Köszönjük az adományokat!