11 szept
2022

HETI Hirdetés

1. Szept. 14-én, szerdán este 8 órakor kezdődik az espereskerületi közös keresztútunk (Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén) a  Péter-Pál Kápolnánál. A keresztutat idén a Baross Gábor-telepi Jézus Szíve Plébánia vezeti. Kérjük, hogy a résztvevők hozzanak magukkal gyertyát!

2  Szeptember 15.-én, csütörtökön 15 órakor nyugdíjas klub lesz a hittan teremben.

3. Szombaton, szeptember 17-én az Egyházmegye szervezésében ifjúsági imaest lesz  Forráspont néven a BOK csarnokban, 14 órától 20 óráig. Részletes program a  forraspont.katolikus.hu  címen található.

4, Az Albertfalvi Plébánia Szent Mihály napi búcsújának szentmiséje szept. 29-én, csütörtökön este 7 órakor kezdődik. Rá egy hétre, október 1.-én, szombaton, egy bográcsos főzőversennyel egybekötött egész napos vidám egyházközségi együttlétet tartanak, amelyre a kerület plébániáit is szeretettel várják! Az egyes plébániai közösségeket meghívják arra, hogy saját bográcsos főztjükkel kápráztassák el a többieket. Tűzifát és asztalt biztosítanak a szervezők. A nevezést kérik az Albertfalvi Plébánia irodájában szept. 23-áig jelezni!

5. A Girizd Lóránd hitoktató vezetésével induló elsőáldozási és bérmálkozási csoportokba lehet jelentkezni a jelentkezési ív kitöltésével. Ezek a papírok a sekrestyében és az irodán beszerezhetők, illetve a templom előterében álló újságárus asztalunkra is tettünk belőlük.