13 márc
2022

Heti hirdetés

1. Szeretettel hívunk mindenkit a templomban a jövő szombaton, március 19-én 19 órakor kezdődő brácsa koncertre! A koncerten Ali Jian (ejtsd: Ali Zsian) brácsaművész játszik. Orgonán közreműködik Nagy Ferenc zongoraművész. Várunk minden kedves érdeklődőt!

2. Tartós élelmiszer gyűjtést hirdetett meg a Magyar Püspöki Kar március 20. és 27. között. Ezeket az adományokat át lehet adni a plébánia irodáján, vagy akár elhelyezhető itt a templomban is a Mária oltárnál. Köszönjük az adományokat!
A határontúli magyaroknak is lehet pénzadományt juttatni a 1356-os telefonszámot felhívva. Így 500 Ft-ot adhatunk hívásonként.
Kérjük, aki teheti,adója egy százalékával támogassa a Katolikus Karitász karitatív szolgálatát.

3. Péntekenként, a nagyböjti időben, keresztúti ájtatosságot végzünk itt a templomban este fél 6-kor.

4. Ezen a héten a szerdai mise este hat órakor lesz!

5. A nyugdíjas klub következő összejövetelére csütörtökön délután 3-kor kerül sor a plébánián.

6. Jegyesoktatás indul azoknak a fiatal pároknak, akik az idén szeretnének házasságot kötni. A 10 hetes felkészítés március 18.-án pénteken este 7-kor kezdődik a Plébánián. Mivel a templomi esküvő egy szentség kiszolgáltatása, a jelentkezőknek ez kötelező oktatás (nem pedig választható), mert ez a házasság érvényességéhez szükséges. Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a plébániai irodán!