13 febr
2022

Heti hirdetés

  1. Felnőtt katekézis indult 14 éves kortól itt a templomban hétfőn és csütörtökön este 7-től 8-ig. Bárki jöhet: más vallású, kereszteletlen vagy éppen krízisben lévő is, nemcsak katolikus.Bátran hívok mindenkit, mert a hit hallás útján jön, a keresztség által megvalósul és a keresztség megújulásával új életet ad. Szeretettel várunk mindenkit!
  2. Elsőáldozásra felkészítő hitoktatásra hívom azokat a 9 éves vagy idősebb gyerekeket, akik az idén szeretnének elsőáldozók lenni. A hitoktatás számukra keddenként 1/4  5 -kor van  a plébánián Girizd Lóránd hitoktatóval. Az elsőáldozás május 1-én, vasárnap a fél 10 órás szentmisén lesz.
  3. Cserkészek rendezésében farsangi mulatság lesz a plébánián.  Időpont: február 26 (szombat) 15:00 – 18:00.  Helyszíne a  cserkészotthon.  Programok: fánksütés, édességevő verseny, jelmezverseny, karaoke, játéksarok stb. Kérjük, hogy részvételi szándékukat előre jelezzék a cserkészek weboldalán az ott található regisztrációs űrlap kitöltésével. Cím a plébánia honlapján megtalálható . (903.cserkesz.hu/farsang )  Ha tudnak, kérjük hozzanak valamilyen sós süteményt, salátát, vagy gyümölcslevet.
  4. Szeretném megköszönni, hogy múlt heti betegségem alatt sokan megkerestek telefonon, érdeklődtek a gyógyulásom felől ,,felajánlották segítségüket illetve többen finom ebéddel is elláttak. Nagyon jól esett és hálás köszönetem mindezért. Isten fizesse meg mindenkinek  a jóságát!