12 nov
2022

1. Ma este, a szentmise után, 19.00 órakor  lesz a  budafoki ökumenikus fesztivál második alkalma.  A budafoki ökumenikus kántorok koncertjét hallgathatják meg  itt a templomban.  Fellép Lénárt Linda református kántor, Homoki Olga evangélikus kántor, Szilágyiné Mátyus Elvira baptista kántor és Filep Xavér római katolikus kántor. Közreműködik a Budafoki Baptista Gyülekezet Kórusa. Hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt.

2. Csütörtökön (17-én)  15 órakor Egyháztörténeti Nyugdíjas Klub lesz a hittanteremben.

3. Aki még az ez évi  egyházi hozzájárulását nem fizette be, az megteheti ezt az irodánkban illetve a  sekrestyében.

4. Jövő vasárnap lesz templomunk búcsú napja, Szent Lipót ünnepe. A fél 12 órai ünnepi szentmise vendég szónoka Ailer Gellért plébániai kormányzó atya lesz, aki  az Egri Redemptoris Mater Egyházmegyei Missziós Szeminárium vice rektora, és egyben az én édestestvérem is. Szeretettel várunk mindenkit az ünnepélyes szentmisére 11:30-ra, és az azt követő szerény fogadásra 12:30- kor  a Plébánia épület cserkész otthonában. Aki tud és van hozzá kedve,kérjük hozzon egy kis édes vagy sós aprósüteményt!

5. A felnőtt katekézis tovább folytatódik itt a templomban hétfőn és csütörtökön este 7-től 8-ig.14 éves kortól bárki jöhet, szeretettel várunk mindenkit!