1 okt
2018

Hirdetések 2018. szeptember 30. Évközi 26. vasárnap

Plébániai csoportjainkba még várunk új tagokat.

A házascsoport első alkalma október 1-én hétfőn este 8 órakor lesz.

A férficsoport első alkalma a korábbiakban hirdetettekhez képest változott: október 8-án találkozunk idén először.

A héten elsőpéntek lesz. A reggel 7 órai szentmise előtt gyóntatás, majd 8 órakor a II. János Pál Iskolaközpont szentmiséje lesz. A nap folyamán Zoli atya meglátogatja plébániánk időseit, betegeit.

Jövő vasárnap a fél 10-es szentmisében terménybetakarítási ájtatosság lesz.

Az októberi rózsafüzért templomunkban, ha van esti szentmise, azelőtt fél órával imádkozzuk, amikor nincsen, akkor pedig közvetlenül a reggeli szentmise után.

Köszönjük a Testvérek nagylelkűségét, amellyel részt vesznek önkéntesként templomunk fenntartásában. Továbbra is segítséget keresünk templomunk szebbé tételéhez – a díszítéshez és a takarításban való részvételhez. Jelentkezni a sekrestyében lehet.

Köszönjük annak a 135 embernek, aki adója 1%-ának felajánlásával plébániánk alapítványát támogatta. A felajánlott csaknem 600 ezer forint lehetővé teszi műemlék épületeink további karbantartását, felújítását. Éppen ezért ne lepődjünk meg, ha a következő hetekben a templomtoronyban munkásokat látunk. Október hónap folyamán megszüntetjük a toronyból való vakolathullást, valamint a szükséges helyeken a torony új festést kap. A templomtetőről a villámhárítóhoz még egy levezetést is készíttetünk, hogy a szigorodó villámvédelmi előírásoknak is meg tudjon felelni templomunk. Ez azért is fontos, mert néhány hete villám csapott a toronyba, ennek következtében harangunk vezérlő elektronikája elromlott. Javítása folyamatban. A héten sor került a templombelső lábazati festésének megújítására is. Kérjük, hogy a falak mellett óvatosan közlekedjenek! Idén elkezdődik a Plébánia utcai támfalunk javítása is. Mindezeket a munkákat a plébániai alapítványnak felajánlott összegek teszik lehetővé.

Háromnapos kőszegi és környéki zarándokútra indulunk október 21 és 23. között. Az út költsége 22 000 Ft. A szállásunk a verbitáknál lesz. Az úton érintjük Fertőszentmiklóst, Röjtökmuzsajt, Sopronhorpácsot, Gencsapátit, Szombathelyet, Jákot, Csempeszkopácsot és Sárvárt. Jelentkezni Garbóci Lacinál lehet.

Megjelent a Lipót lapok, elvihető a hátsó térdeplőről.