2 szept
2018

Hirdetések 2018. szeptember 2. Évközi 22. vasárnap

A jövő vasárnap teljesen visszaállunk az évközi miserendre. Már lesz délután 5 órától ovismise és 6 órától pedig szentségimádás.

A fél 10-es szentmise volt plébániánk Veni Sanctéja. A honlapon található hittanokra és csoportokra a szentlipotplebania@gmail.com címen, vagy a honlapon található űrlapok kitöltésével lehet jelentkezni.

Plébániánkon bérmálás lesz a most induló tanévben.

Ugyancsak lehet jelentkezni a plébániai keresztelési és elsőáldozási felkészítő csoportba felnőtteknek.

Az iskolai hittanok már most hétfőtől elkezdődnek. A plébánián a korosztályos hittanok szeptember 10-től, a szentségi felkészítők szeptember 25-től indulnak. A kezdési időpontok megtalálhatók honlapunkon.

Befejeződött a Péter-Pál Kápolna festése. A padokat holnap, hétfőn este 6 órától helyezzük vissza a helyükre. Ehhez újra szükség van férfierőre. Kérjük, hogy aki tud jönni segíteni, jelezze ezt a sekrestyében!

A héten elsőpéntek. A reggel 7 órai szentmise előtt gyóntatás lesz. Aznap meglátogatom plébániánk időseit, betegeit.

Az espereskerületi keresztút szeptember 14-én, péntek este 8 órakor lesz a Kálvárián. Találkozó a Péter-Pál Kápolna előtt. Mécsest mindenki hozzon magával.

Előre jelezzük, hogy a stációfutás szeptember 29-én lesz. Ugyancsak szeptember 29-én, délután 3 órától „Szeretetnyelvek” címmel házasságerősítő előadást szervezünk. Kéry Kitty és Oberfrank Pál színművészek fellépésével a Szent István téri új játszótér mögött.

Hétről hétre otthonunkba fogadhatjuk a Szűzanyát. Az imaláncra lehet jelentkezni a sekrestyében. Az is jelentkezhet, aki korábban már bekapcsolódott.

A „Lipót lapok” és az „Esztergom-Budapest” egyházmegyei újság elvihető a hátsó térdeplőről.