14 okt
2018

Hirdetések 2018. október 14. Évközi 28. vasárnap

Ma a fél 10-es szentmisében templomunk egykori ministránsai ministrálnak, a szentmisét élő és elhunyt ministránsokért ajánljuk fel.

Jövő vasárnap perselyadományainkat a missziók javára ajánljuk fel.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia gyűjtést hirdetett az üldözött keresztények megsegítésére. Ez nem templomi gyűjtés. Az adományokat a katolikus.hu honlapon található számlaszámra várják.

Az októberi rózsafüzért templomunkban, ha van esti szentmise, azelőtt fél órával imádkozzuk, amikor nincsen, akkor pedig közvetlenül a reggeli szentmise után.

A TÉR-KÖZ pályázathoz kapcsolódóan közösségünk szabadulószobát szervez Szent István és kora tematikájában a Szent István téren szeptember 20-án. 4-6 fős csapatok jelentkezhetnek a cserkészek honlapján: 903.cserkesz.hu

Háromnapos kőszegi és környéki zarándokútra indulunk október 21 és 23. között. Az út költsége 22 000 Ft. A szállásunk a verbitáknál lesz. Az úton érintjük Fertőszentmiklóst, Röjtökmuzsajt, Sopronhorpácsot, Gencsapátit, Szombathelyet, Jákot, Csempeszkopácsot és Sárvárt. Jelentkezni Garbóci Lacinál lehet. Még mindig van néhány hely, ezért ha valaki szeretne jönni, mihamarabb jelezze!

Hétfőn elkezdődik a toronyfelújítás. Hétköznapokon a templom környékén óvatosan közlekedjünk.

Megjelent a Lipót lapok, elvihető a hátsó térdeplőről.