5 nov
2018

Hirdetések 2018. november 4. Évközi 31. vasárnap

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia gyűjtést hirdetett az üldözött keresztények megsegítésére. Ez nem templomi gyűjtés. Az adományokat a katolikus.hu honlapon található számlaszámra várják.

A férficsoport következő találkozása hétfőn este 8 órakor lesz. Szeretettel várunk mindenkit!

A plébánia padlásterében teszünk rendet jövő szombaton. Ez azért szükséges, hogy a födémet fel tudjuk tárni. A pakoláshoz szeretnénk segítséget kérni. Kérem, hogy aki tud segíteni a jövő szombaton, délután 2 órára jöjjön a plébániára!

Éves szentségimádási napunk november 15-én, csütörtökön lesz. Szentségkitétel reggel fél 8-kor. A szentségimádás a délután 5 órakor kezdődő szentórával zárul. Bíztatunk mindenkit a részvételre! Szentségőrzésre lehet jelentkezni a sekrestyében. Még bőven van hely.

Templomunk búcsúi nagytakarítása november 17-én szombaton reggel fél 9 órától lesz. Bízom benne, hogy minél többen tudunk segítséget nyújtani.

Az ünnepélyes búcsúi nagymise november 18-án fél 10-kor kezdődik. A búcsúba keresztaljákkal is érkezhetünk gyalogosan, imádságos lélekkel. A keresztalják a következő időpontokban indulnak: a Honfoglalás utca végén lévő Mária képoszloptól fél 9-kor, az Árpád utca végén lévő Wohner kereszttől háromnegyed 9-kor, a Panoráma utcai Schleicher kereszttől pedig 9-kor.

Az üzletekben már készen van a karácsonyi dekoráció. Ez arra figyelmeztet minket, hogy nekünk sem elég csak a búcsúra készülni, hanem már figyeljünk Karácsonyra is. Hívom azokat a gyerekeket, akik szívesen részt vennének az idei pásztorjátékban. Kérem, jelentkezzenek a sekrestyében név, kor és elérhetőség megadásával. Az első megbeszélés jövő vasárnap a fél 10-es szentmise után lesz.