26 nov
2018

Hirdetések 2018. november 25. Krisztus a világmindenség királya ünnepe

Köszönjük a szentmisében a katolikus karitász javára felajánlott perselyadományaikat!

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia gyűjtést hirdetett az üldözött keresztények megsegítésére. Ez nem templomi gyűjtés. Az adományokat a katolikus.hu honlapon található számlaszámra várják.

A karitász támogatására a két padtömb között naptár és gyertya vásárolható.

A szentmise után Erzsébet-kenyeret osztanak a ministránsok, lévén a héten volt Szent Erzsébet ünnepe. A kenyérért adott adományokból adventi tartósélelmiszer gyűjtésünket egészítjük majd ki.

Az adventi koszorúkötés időpontja december 1-je délután fél 3 és 5 óra között. Várunk minden gyereket!

Adventi naptár elvihető a hátsó térdeplőről.

A roráték decemberben hétfőtől péntekig reggel 6 órakor kezdődnek. Más szentmise nem lesz hétköznapokon templomunkban. A roráték után agapé lesz a cserkészotthonban. Kérjük, hogy a sekrestyében iratkozzanak fel, akik elvállalnak egy-egy agapé szervezését. Kérjük továbbá, hogy egyszerű agapék legyenek, nem kell egymást túllicitálva egyre bőségesebb választékot biztosítani!

Idén is lesz gyerekek karácsonyfája templomunkban. Ezt a fenyőfát jóságdíszekkel akarjuk majd feldíszíteni. Ezért kérjük a családokat, hogy segítsék a gyerekeket adventben abban, hogy olyan díszeket készíthessenek, amelyekre jelölik vagy ráírják jócselekedeteiket.

Megjelent a Lipót lapok, elvihető a hátsó térdeplőről.