12 nov
2018

Hirdetések 2018. november 11. Évközi 32. vasárnap

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia gyűjtést hirdetett az üldözött keresztények megsegítésére. Ez nem templomi gyűjtés. Az adományokat a katolikus.hu honlapon található számlaszámra várják.

A házascsoport következő találkozása hétfőn este fél 8-kor lesz. Szeretettel várunk mindenkit!

Éves szentségimádási napunk november 15-én, csütörtökön lesz. Szentségkitétel reggel fél 8-kor. A szentségimádás a délután 5 órakor kezdődő orgonás szentórával zárul. Bíztatunk mindenkit a részvételre! Szentségőrzésre lehet jelentkezni a sekrestyében. Még mindig bőven van hely.

Templomunk búcsúi nagytakarítása november 17-én szombaton reggel fél 9 órától lesz. Bízom benne, hogy minél többen tudunk részt venni.

Az ünnepélyes búcsúi nagymise november 18-án, jövő vasárnap fél 10-kor kezdődik. A szentmisét bemutatja: Dr. Kránitz Mihály, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karának dékánja. A búcsúba keresztaljákkal is érkezhetünk gyalogosan, imádságos lélekkel. A keresztalják a következő időpontokban indulnak: a Honfoglalás utca végén lévő Mária képoszloptól fél 9-kor, az Árpád utca végén lévő Wohner kereszttől háromnegyed 9-kor, a Panoráma utcai Schleicher kereszttől pedig 9-kor. A szentmise után agapé lesz a cserkészotthon kertjében.

Krisztus Király ünnepéhez kapcsolódóan újra nemzetközi szentségimádás lesz november 24-én szombaton délután 5 órától. Templomunkban ez alkalommal gitáros szentségimádást tartunk a budafoki OMG közreműködésével. A szervezők kérik, hogy regisztráljunk a krisztuskiraly.iec2020.hu honlapon.

Befejeződött a toronyfelújítás. Köszönjük a türelmüket. Köszönjük továbbá a tegnapi rendrakásban való résztvevők segítségét!

Az adventi koszorúkötés időpontja december 1-je délután 3 és 5 óra között. Várunk minden gyereket!

A roráték decemberben hétfőtől péntekig reggel 6 órakor kezdődnek. Más szentmise nem lesz hétköznapokon templomunkban