10 dec
2018

Hirdetések – 2018. december 9. Advent 2. vasárnapja

A házascsoport következő találkozása hétfőn este fél 8-kor lesz.

A Nyugdíjasklub következő találkozása december 13-án, csütörtökön délután 2 órakor lesz a plébánia hittantermében. Az Önkormányzat ajándékkal kedveskedik a résztvevőknek.

A roráték decemberben hétfőtől péntekig reggel 6 órakor kezdődnek. Más szentmise nem lesz hétköznapokon templomunkban. A roráték után agapé van a cserkészotthonban. Kérjük, hogy a sekrestyében iratkozzanak fel, akik elvállalnak egy-egy agapé szervezését.

A kerületi betlehemes templomunk elől indul december 14-én pénteken délután 4 órakor.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia gyűjtést hirdetett az üldözött keresztények megsegítésére. Ez nem templomi gyűjtés. Az adományokat a katolikus.hu honlapon található számlaszámra várják.

A karitász támogatására a két padtömb között naptár és gyertya vásárolható.

Újra meghirdettük adventi tartósélelmiszergyűjtésünket. Az adományokat a Mária oltár előtti dobogón lehet elhelyezni mostantól kezdve egy héten át. Kérjük, hogy ha ismernek a környéken lakó, rászoruló családot, idős embert, jelezzék ezt a sekrestyében!

Idén is lesz gyerekek karácsonyfája templomunkban. Ezt a fenyőfát jóságdíszekkel akarjuk majd feldíszíteni. Ezért kérjük a családokat, hogy segítsék a gyerekeket adventben abban, hogy olyan díszeket készíthessenek, amelyekre jelölik vagy ráírják jócselekedeteiket.

Előre hirdetjük, hogy a templomi karácsonyfa állítás, valamint a templom Karácsony előtti takarítása és díszítése december 22-én szombaton fél 9-kor lesz. Köszönünk minden segítséget!

A Lipót lapok elvihető a hátsó térdeplőről.