23 dec
2018

Hirdetések 2018. december 23. Advent 4. vasárnapja

Magam és munkatársaim nevében áldott, boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Köszönöm mindenkinek, akik az elmúlt időszakban plébániánkon segítséget nyújtottak. Köszönöm a roráték agapéit szervezőknek, a templomot díszítőknek, takarítóinak, karácsonyfa-állítóinak munkájukat!

A gyerekek karácsonyfájára a jócselekedet-díszeket a pásztorjáték után lehet elhelyezni. A pásztorjáték december 24-én, holnap délután 3 órakor lesz templomunkban. A pásztorjáték után tarisznyázás lesz. Kérjük, hogy hozzanak magukkal cukrot, csokit, hogy ezzel jutalmazhassuk a szereplő gyerekeket.

Holnap nem lesz szentmise templomunkban, az éjféli mise éjfélkor kezdődik.

Templomunk karácsonyi miserendje megtalálható a hirdetőtáblán és honlapunkon. A téli szünetben vasárnaponként minden szentmise meg lesz tartva. Karácsonykor reggel 8, fél 10, valamint este 7 órakor lesz szentmise templomunkban, szentségimádás és ovismise nem lesz. December 26-án, karácsony másnapján, csak reggel 8 órakor lesz szentmisénk.

Szent János napján, december 27-én borszentelést tartunk a reggel 7 órai szentmise keretében. Ha valaki szeretné megáldatni borát, hozza magával.

A budafoki William Byrd Énekegyüttes karácsonyi hangversenye december 27-én csütörtökön délután 5 órától lesz templomunkban. Várunk minden zeneszeretőt!

Ha valaki házszentelést szeretné Vízkereszt környékén, jelezze ezt a sekrestyében!

Lassan itt azt iskolai felvételi időszak. Ajánlást honlapunkon keresztül lehet kérni. Ne hagyjuk az utolsó pillanatra!