16 dec
2018

Hirdetések 2018. december 16. Advent 3. vasárnapja

A képviselőtestület következő találkozása a szokásostól eltérő időpontban, hétfőn este 7-kor lesz.

A roráték decemberben hétfőtől péntekig reggel 6 órakor kezdődnek. Más szentmise nincs  hétköznapokon templomunkban. A roráték után agapé van a cserkészotthonban. Az utolsó roráté december 21-én lesz.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia gyűjtést hirdetett az üldözött keresztények megsegítésére. Ez nem templomi gyűjtés. Az adományokat a katolikus.hu honlapon található számlaszámra várják Karácsonyig.

Újra meghirdettük adventi tartósélelmiszergyűjtésünket. Az adományokat a Mária oltár előtti dobogón lehet elhelyezni még ma. Kérjük, hogy ha ismernek a környéken lakó, rászoruló családot, idős embert, jelezzék ezt a sekrestyében!

Idén is lesz gyerekek karácsonyfája templomunkban. Ezt a fenyőfát jóságdíszekkel akarjuk majd feldíszíteni. Ezért kérjük a családokat, hogy segítsék a gyerekeket adventben abban, hogy olyan díszeket készíthessenek, amelyekre jelölik vagy ráírják jócselekedeteiket.

A templomi karácsonyfa állítás, valamint a templom Karácsony előtti takarítása és díszítése december 22-én szombaton fél 9-kor lesz. Köszönünk minden segítséget!

Templomunk karácsonyi miserendje megtalálható a hirdetőtáblán és honlapunkon. A téli szünetben vasárnaponként minden szentmise meg lesz tartva. Karácsonykor az éjféli mise éjfélkor kezdődik, és 8, fél 10, valamint este 7 órakor lesz szentmise templomunkban, szentségimádás és ovismise nem lesz. December 26-án, karácsony másnapján, csak reggel 8 órakor lesz szentmisénk.

A pásztorjáték december 24-én délután 3 órakor lesz templomunkban. A pásztorjáték után tarisznyázás lesz. Kérjük, hogy hozzanak magukkal cukrot, csokit, hogy ezzel jutalmazhassuk a szereplő gyerekeket.