1 ápr
2018

Hirdetések 2018. április 1. Húsvétvasárnap

Ma nem lesz ovismise. Ételszentelés minden szentmise végén van.

Húsvéthétfőn csak reggel 8 órakor lesz szentmise.

A héten elsőpéntek. A reggel 7 órai szentmise előtt gyóntatás lesz, 8 órától pedig a II. János Pál Iskolaközpont szentmiséje. A délelőtt folyamán meglátogatom plébániánk betegeit. Ha idős, beteg hozzátartozójuk szeretne gyónni, áldozni, jelezzék az irodában!

Az induló házascsoportba még várjuk a jelentkezőket!

Tavaszi plébániai zarándoklatunk Kalocsára indul április 28-án. A költsége 5 000 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet az útköltség befizetésével.

A plébániai hittantáborba Balatonszemesre is lehet még jelentkezni a sekrestyében.

Itt az adóbevallások határideje. Ne feledkezzünk el nyilatkozni az adó egy százalékokról akkor sem, ha bevallásunkat az adóhivatal készíti el, vagy a családi adókedvezmény miatt 0 forintra jön ki a fizetendő adó. Ajánljuk az első egy százalékot a Katolikus Egyház javára (technikai száma 0011). Ebből tartjuk fenn az egyházmegyei központokat, és ebből zajlanak egyházunk legfontosabb beruházásai. Ha tehetjük, a második egy százalékot ajánljuk plébániánk alapítványának (adószáma megtalálható a Lipót lapokban és honlapunkon). A felajánlott összeggel műemlék épületeink karbantartásához járulunk hozzá, így a plébániai költségvetésben több jut a közösségépítésre.

A sekrestyében lehet szentmisét íratni, valamint egyházi hozzájárulást befizetni, és kaphatók plébániánk kiadványai is.

Ajánljuk a Szív újság legújabb számát az újságos pulton.

Megjelent az Egyházmegyei újság, elvihető a hátsó térdeplőről.

Mindenkinek áldott Húsvétot kívánunk!