12 nov
2023

heti templomi hirdetés

1. Tovább folytatódik a felnőtt katekézis minden korosztály számára. Minden hétfőn és csütörtökön este 7-kor szeretettel várunk mindenkit itt a templomban.

2. November 16-án, csütörtökön 15 órakor lesz a nyugdíjas klub a hittanteremben.

3. „Szállást keres a Szent Család” vándorprogramot hirdetünk plébániánk közösségének az adventi időszakban.
November 20. hétfőig várjuk azon családok jelentkezését, akik december 1. és 23. között legalább egyetlen napra szívesen befogadnák a kis Jézust és szüleit. Az ájtatosságot egyszerre két család végzi az egyik elviszi a házhoz a Szent Családot, a másik befogadja, és a következő napig őrzi. Rövid közös ima után, esetleg szerény agapé keretében a két család ismerkedhet, beszélgethet, szorosabbra fűzik a kötelékeket, ameddig idejük engedi. A következő napon az ájtatosság keretében továbbadják  a vándorláncot egy következő családnak. Aki úgy érzi, hogy tudja vállalni a befogadást, jelentkezzen személyesen, e-mailben, esetleg telefonon a szervezőknél, Polgár-Podonyi Krisztinél és Gadácsi Katinál, illetve a sekrestyében, vagy a plébániahivatalban. További részletek a faliújságon találhatók!

4. Magyar irodalom orgonára komponálva – címmel kerül megrendezésre a következő koncert templomunkban. A koncerten több vers, prózai mű hangzik el a a magyar irodalom remekei közül, amelyekhez templomunk kántora, Filep Xavér ad orgona zenei aláfestést. A koncert 2023. november 18-án, az esti szentmisét követően, 19 órai kezdettel kerül megrendezésre. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!