6 nov
2022

heti hirdetés

1. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a budafoki ökumenikus zenei fesztivál második alkalmára, amely  november 12-én, szombaton 19 órakor kezdődik a Szent Lipót templomban.  Ezen az estén a budafoki kántorok ökumenikus koncertjét hallgathatják meg . Fellép Lénárt Linda református kántor, Homoki Olga evangélikus kántor, Szilágyiné Mátyus Elvira baptista kántor és Filep Xavér római katolikus kántor. A baptista testvérektől közreműködik a Budafoki Baptista Gyülekezet Kórusa. Hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt!    

2. Felnőtt katekézis indult a templomban mindenki számára. 14 éves kortól bárki jöhet, és bármikor csatlakozhat.  A feltámadt Krisztus jó hírét hirdetjük az életünkre vonatkozóan. Krisztus evangéliumát befogadva, lassan elkezdjük majd látni Isten jelenlétét az életünkben, keresztségünk ajándékai kezdenek gyógyítani bennünket, közösen hallgatjuk és ünnepeljük majd Isten életadó Igéjét, és az eucharisztia ünneplése által Isten életét fogadhatjuk majd be magunkba, egyre gyümölcsözőbben.

Hívjuk a templomba járókat, a házaspárokat, a fiatalokat, a tinédzsereket, az egyedülállókat, az időseket. Jöjjön, akinek nehéz az élete, aki keresi élete értelmét, aki szenved az ürességétől, vagy fél a haláltól. A katekumenátus fogja adni a hitet, akinek pedig van hite, lesz örök élete! A  találkozási alkalmak  hétfőn és csütörtökön este 7-től 8-ig lesznek itt a templomban. Szeretettel várunk mindenkit!