15 okt
2022

heti hirdetés


1. A most vasárnapi szentmiséken gyűjtés van a katolikus missziók javára. Kérjük a testvérek nagylelkű támogatását erre a célra! Köszönjük!

2. Kedden a szentmise helyett igeliturgia lesz szentáldozás lehetőségével.

3. A Magyar Püspöki Kar kérése a hívekhez:

„2022.október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarországon, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását.

Ezúton is kérünk mindenkit, hogy a teljesen névtelen népszámlálás alkalmával bátran vallja meg a hitét, Krisztushoz és az ő Egyházához tartozását.”

4. A filmklub október 20-án, csütörtökön este fél 7-kor vár minden érdeklődőt szeretettel a hittanterembe

4. Jövő hét szombaton, az esti szentmise után, 19 órai kezdettel Hálakoncert lesz templomunkban. A tavasszal tartott Békeima jótékonysági hangversenyhez kapcsolódott, mivel az előadás alkalmával a menekülteket támogathattuk. Most az Ukrajnából származó Szabó Tibor klarinétművész ad hálából koncertet. Zongorán közreműködik Botos Gergely. Az eseményen a résztvevők a fellépőket támogathatják! Várunk minden érdeklődőt szeretettel!