6 márc
2022

HEti hirdetés

1. Péntekenként, a nagyböjti időben, keresztúti ájtatosságot végzünk itt a templomban este fél 6-kor

2. Itt az adóbevallások ideje. Ne feledkezzünk el nyilatkozni az adó egy százalékokról akkor sem, ha bevallásunkat az adóhivatal készíti el. Ajánljuk az első egy százalékot a Katolikus Egyház javára (technikai száma 0011). Ebből tartjuk fenn az egyházmegyei központokat, és ebből zajlanak egyházunk legfontosabb beruházásai. Ha tehetjük, a második egy százalékot ajánljuk plébániánk alapítványának (adószáma megtalálható a honlapon, vagy elérhető az irodából). 

3. Tart a felnőtt katekézis 14 éves kortól a plébániai cserkészotthonban, hétfőn és csütörtökön este 7-től 8-ig. Bárki jöhet: más vallású, kereszteletlen vagy éppen krízisben lévő is, nemcsak katolikus.Szeretettel várunk mindenkit!

4. Jegyesoktatás indul azoknak a fiatal pároknak, akik az idén szeretnének házasságot kötni. A 10 hetes felkészítés március 18.-án pénteken este 7-kor kezdődik a Plébánián. Mivel a templomi esküvő egy szentség kiszolgáltatása, a jelentkezőknek ez kötelező oktatás (nem pedig választható), mert ez a házasság érvényességéhez szükséges. Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a plébániai irodán!