20 febr
2022

Heti hirdetés

1. A nyugdíjas klub összejövetele lesz csütörtökön 14.00 órakor a plébánián. Szeretettel várjuk a tagokat és az érdeklődőket! 

2. Jövő vasárnap a katolikus iskolák részére lesz gyűjtés a templomokban.

3. A következő vasárnap, febr. 27-én a fél 10-es szentmisén az „öreg ministránsok” fognak az oltárszolgálatban segíteni.

4. A cserkészek rendezésében farsangi mulatság lesz a plébániai cserkészotthonban, szombaton 15:00 – 18:00-ig. Kérjük, hogy részvételi szándékukat előre jelezzék a cserkészek weboldalán az ott található regisztrációs űrlap kitöltésével. Cím a plébánia honlapján megtalálható.  (903.cserkesz.hu/farsang )

5. Az április 3-án tartandó országgyűlési választásokra mozgóurna igényelhető. Ez azt jelenti, hogy ha valaki  nem tud elmenni a szavazóhelyiségbe szavazni, mert beteg, mert fél a járványtól vagy bármi más nehézsége van, annak lakáshoz viszik a szavazóurnát, hogy le tudja adni szavazatát. Ehhez egy kérelmet kell benyújtani, ami itt a sekrestyében illetve  a plébánia irodáján átvehető. Ezt kitöltve vissza kell ide nekünk hozni és mi átadjuk az önkormányzatnak. Ez alapján fog majd a mozgóurna kimenni a választás napján a megadott címre. (x)