6 febr
2022

heti hirdetés

  1. Elsőáldozásra felkészítő hitoktatásra hívom azokat a 9 éves vagy idősebb gyerekeket, akik az idén szeretnének elsőáldozók lenni. A hitoktatás számukra keddenként 1/4  5 -kor van  a plébánián Girizd Lóránd hitoktatóval. Az elsőáldozás időpontja:  május 1., vasárnap fél 10 órás szentmise.
  2. Felnőtt katekézis indult 14 éves kortól itt a templomban hétfőn és csütörtökön este 7-től 8-ig. Bárki jöhet :  más vallású, kereszteletlen vagy éppen krízisben lévő is, nemcsak katolikus. A hit hallás útján jön, a keresztség által megvalósul és a keresztség megújulásával életet ad! Szeretettel várunk mindenkit!
  3. A plébános atya betegsége miatt  jövő héten a hétköznapi szentmisék elmaradnak. A következő szentmise pénteken este 6-kor lesz.
  4. Orgonasimogató koncert lesz február 11.-én 19.00-kor itt a Szent Lipót templomban  Filep Xavér, templomunk orgonistája előadásában. A koncerten lehetőség nyílik közvetlen közelből megismerni az orgonát. A hangszer mellett lehet hallgatni a műveket és betekintést nyerhetnek a hangszer belsejébe is. Az érdeklődőket a kórusra várjuk. Fontos,hogy a kórus befogadóképessége 35 fő. Szájmaszk viselete kötelező.