30 jan
2022

HETI HIRDETÉS

  1. A héten szerdán Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Gyertyaszentelés a reggeli szentmisén lesz.
  2. Csütörtökön Szent Balázs püspök emléknapja lesz. Balázsáldásban  jövő hét végén a szentmiséken lehet részesülni.
  3. Szombaton egész napos szentségimádást lesz reggel 8-tól este fél 6-ig. A csendes  imákat követően fél öttől vezetett szentségimádást tartunk a családokért, negyed hattól kezdve pedig rózsafüzért mondunk. Szeretettel várunk mindenkit!
  4. Szombaton délelőtt lebontottuk a templom karácsonyfáit. Hálásan köszönöm      mindazok munkáját, akik ebben segítettek nekünk!
  5. Elsőáldozásra felkészítő hitoktatásra hívom azokat a 9 éves, vagy idősebb gyerekeket, akik az idén szeretnének elsőáldozók lenni. A hitoktatás számukra keddenként 1/4  5 -kor van  a plébánián Girizd Lóránd hitoktatóval. Az elsőáldozás időpontja:  május 1., vasárnap fél 10 órás szentmise.
  6. Felnőtt katekézis indul 14 éves kortól a templomban hétfőn és csütörtökön este 7-től 8-ig. Bárki jöhet: más vallású, kereszteletlen, vagy éppen krízisben lévő is, nemcsak katolikus. A hit hallás útján jön, a keresztség által megvalósul és a keresztség megújulásával életet ad! Szeretettel várunk mindenkit!
  7. Farsangi vigadozás lesz péntek este (február 4-én) a cserkészotthonban. Kapunyitás 18:30-kor.  19 órától élő zenés moldvai néptáncok segítségével űzhetjük el a téli bezárkózás és a hideg idők gondját. A szünetekben közös éneklésre lesz lehetőség. 14 éves kortól bárki jöhet. A részvétel feltétele némi harapnivaló vagy édesség hozatala illetve a lehetőségekhez mérten 400-500 forint a zenészeknek, amit kalapban gyűjtünk. A farsangra a Facebook oldalon lehet bejelentkezni.