7 nov
2021

heti hirdetés

1.  Jövő vasárnap, nov. 14-én ünnepeljük templomunk búcsúnapját, Szent Lipót ünnepét. A fél 12 órai ünnepi szentmisén Dr Kránitz Mihály professzor úr, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezető tanára lesz a főcelebráns és az ünnepi szónok. Szeretettel hívunk mindenkit templomunknak erre a szép ünnepére!

A templom búcsújához kötődően szerettünk volna a szentmise után egy kicsit együtt lenni, közösen enni és inni, de a Covid-járvány negyedik hulláma miatt ez most nem lehetséges. Nagyon sajnáljuk, és alkalmas időben majd pótóljuk!

2.  A templombúcsúra készülve templomi nagytakarítási alkalmat hirdetünk. Jövő szombaton 8 órára várjuk azokat, akik szívesen részt vennének ebben a munkában!  A takarításhoz eszközöket természetesen biztosítunk.

3.  November 7.-étől szigorodnak a járványügyi előírások a templomokban is. Ezek szerint:

–  A szenteltvíztartókat  kiürítjük, a bejáratoknál kézfertőtlenítőket helyezünk el.

–  A szentmisében és más liturgikus cselekmények során mellőzni kell a kézfogásokat.

–  Templomainkban és zárt helyiségekben tartott rendezvényeken maszkot kell használni.

–  Áldoztatáskor minden áldoztatónak maszkot kell viselnie és áldoztatás előtt fertőtlenítenie kell a kezét, az áldoztatás csak kézbe történhet.

Kérjük mindezen rendelkezések szíves tudomásul vételét és betartását!

4.  Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket november 13-án, szombaton az esti szentmise után megrendezésre kerülő orgonakoncertre, amelyen Toka Ágoston orgonaművész ad műsort. Az esemény 19 órakor kezdődik. Önkéntes perselyadományaikkal az orgona ősszel esedékes karbantartását támogathatják. Szeretettel várunk mindenkit!