23 márc
2018

Bemutatkoznak katekumenjeink

Születésem óta Budafokon élek. Tűzvédelemmel foglalkozom és a nyár közepi esküvőnkre készülök a menyasszonyommal. Életem során egyszer már közel álltam ahhoz, hogy felvegyem a keresztséget, de akkor másfelé sodort az élet. Most a házasság szentségével nyújtott újra kezet felém a Teremtő, amelyet nem utasíthattam vissza.

Hargitai Péter

 

Négy fiú apja vagyok, orvos. Elsőáldozásra készülök. A szentáldozás segít a jóra való törekvésben és erőt ad a kísértésben. Zűrzavaros világban nagy szükség van mindezekre, ezért szeretnék elsőáldozó lenni.

Rimeli Endre

 

45 éves jogász vagyok, Szentesen születtem, 19 éves korom óta élek Budapesten, 12 éve költöztünk Budafokra feleségemmel. Elsőáldozásra készülök. Két gyermekem van, egy 10 éves kisfiú és egy négy hónapos kislány. Hosszú, nehéz utat jártunk be feleségemmel, mire végre megszületett a kislányunk. Ekkor értettem meg igazán, hogy mit jelent az, hogy a gyermek Isten ajándéka, ezáltal  lehetőséget kaptam arra, hogy átéljem a hit katartikus élményét, amely valóban új irányba tereli az életemet.

Dr. Bige Szabolcs

 

Egy 6 hetes kislány büszke apukája vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok és szeretek minél több időt a családommal tölteni. Keresztelésre készülök, mert úgy érzem megtaláltam, amiben hiszek!

Miski Roland

 

62 éves vagyok, özvegy, gyermekem nincs. Ezidáig a keresztség és a házasság szentségében részesültem. Elsőáldozásra készülök, hogy gyónást követően az Oltáriszentséget magamhoz vehessem, ezáltal Krisztussal szorosabb kapcsolatom legyen, megerősödjek a bűn elleni küzdelemben, majdan megújult kegyelmi állapotba kerülve a bérmálás szentségében részesülhessek. Tiszta lélekkel szeretnék imádkozni a keresztényekért, a világbékéért, hazánkért, családomért, barátaimért, a rászorulókért és még sokakért; elhunyt szeretteim üdvösségéért, és kérni közbenjárásukat az Úrnál a velük való boldog és örökké tartó találkozásra.

Rakonczai Ibolya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük