15 márc
2020

A hét templomi hirdetései

A nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés jövő vasárnapig tart, az adományokat a Mária-oltár elé várjuk. Köszönjük!

A nyugdíjas klub legközelebb március 19-én, csütörtökön találkozik a hittanteremben.

Testi-lelki gyógyuláshoz hívunk minden kedves hívőt. Hagyományos tavaszi zarándoklatunk időpontja május 6 – 7.  Helyszíne Máriagyűdi kegyhely és környéke, másnap Pécs. A zarándoklat költsége 18 000 Ft, mely tartalmazza a buszköltséget, szállást, az esti borkóstolással egybekötött vacsorát, valamint a másnapi reggelit és a múzeumi belépőket. Jelentkezni a sekrestyében és a plébánián lehet. A részletes program is itt vehető át.

Húsvétot előkészítő lelkigyakorlatos szentbeszédek lesznek április 2.-án (csütörtökön) és április 4.-én (szombaton) az esti 6-órás szentmisék keretében. A felkészítést Palya János turai plébános atya tartja. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. A szentmisék előtt és után is lesz gyóntatás.

Nagyböjtben idén is kiszolgáltatjuk a betegek szentségét beteg vagy idős testvéreinknek. A betegek kenetében azok is részesülhetnek, akik korábban már felvették ezt a szentséget. Előzetes feltétel a szentgyónás elvégzése. A szent kenet felvételének időpontja: március 22 (vasárnap) a 9.30-as szentmise. Kérjük a résztvevők előzetes jelentkezését a sekrestyében!

Idén is lesz hittantábor Balatonszemesen június 29. – július 4. között. Várjuk az 5-14 év közötti gyermekek jelentkezését. A tábor költsége 25.000 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet 10.000 Ft előleg befizetésével.